Richard Göransson lämnar Flash Engineering

Postat av Johan Meissner kl 23:21

Kära läsare,

Jag fick precis ett telefonsamtal från Richard Göransson där han förklarade att han har fått ett erbjudande om en ny utmaning som han inte kan tacka nej till. Imorgon torsdag kommer det skickas ut en pressrelease som avslöjar den nya utmaningen.

Richard började köra för oss 2006 och jag minns det som igår när han stod på mitt kontor hösten 2005. Då gav vi honom hans första betalda styrning och han anslöt sig till listan av framgångsrika förare som har kört för Flash Engineering som Jens Edman, Edward Sandström, Robert Dahlgren och Mattias Ekström.

Utan förvarning lämnar Richard dessvärre oss på Flash Engineering. Men jag vill verkligen betona att jag är stolt och glad över att Richard har fått den här möjligheten. All personal på Flash Engineering känner sig stolta, glada och delaktiga i Richards framgång som professionell racingförare.

Självklart önskar vi alla på Flash Engineering Richard lycka till och tackar honom för de tre framgångsrika år som vi haft tillsammans. Vi kommer givetvis att följa avslöjandet om hans nya utmaning med stort intresse!

Nu börjar det intressanta arbetet med att vaska fram en ny vinnare inför 2009. Redan nu har vi några namn som vi förhandlar med, men det är en noggrann process och vi kommer inte att förhasta oss. Nästa förare hoppas vi ska fortsätta den framgångsrika traditionen hos Flash Engineering!

Mvh
Janne ”Flash” Nilsson

 • Patrik Brinkhammar

  Ursäkta mitt ordval, men jag kommer inte på något annat just nu…FAN

 • Kennie Wollmer

  Säger samma som Patrik.. Kul att han gått vidare men hade gärna sett honom i Flash Engineering ett år till =(

 • Nico Signorelli

  Men va’fan… Göransson kändes så jävla rätt hos Flash Engineering. Jag behöver smälta det lite innan jag önskar lycka till. Jag hoppas och vet att Janne kommer rodda ihop det här alldeles perfekt!

 • Robert

  vad är hans nya utmaning? och kommer ni att ersätta göransson, och i så fall vad heter hans ärsättare

 • Steffe

  Varför???

Senaste nytt