Flash Engineering tar ledningen i teammästerskapet!

Postat av Johan Meissner kl 05:36

Efter segerhelgen på Mantorp där Richard Göransson överlägset vann har Flash Engineering tagit ledningen i teammästerskapet. Trots att Janne ”Flash” Nilsson bröt ligger teamet på delad ledning med 24 poäng.
– Jag är mycket stolt! Teammästerskapet är minst lika viktigt för oss som förarmästerskapet, säger Flash.

Inledningen i årets mästerskap för Flash Engineering har varit blandad. Säsongen startade starkt för Flash med en andraplats medan Göransson bröt de två första loppen. På Mantorp krånglade motorn för Flash och han kvalade in på 14:e plats.
– Det visar hur hårt det är i det här mästerskapet. Det krävs inte mycket för att det ska bli helt fel, menar Flash.

Stallet briljerade även under depåstoppet på Mantorp. Både Göransson och Flashs stopp var bland de absolut snabbaste.
– Det var riktigt skönt att båda stoppen gick så bra, sa Johan ”Skylla” Skyllqvist som har hand om framdäcket under depåstoppet. Depåstoppsträningen på verkstaden hjälper ju till, men ju fler riktiga depåstopp man gör desto säkrare blir man.

Missa inte sändningen av tävlingen på SVT2 klockan 22.30 ikväll med repris imorgon tisdag klockan 16.50!

Senaste nytt