Strandberg tillbaka i Lestrup Racing Team

Postat av Flash Engineering kl 16:06

Efter att avstått Kanonloppet på Gelleråsen är Dennis Strandberg tillbaka igen hos Lestrup Racing Team för helgens race på Anderstorp.
– Det är bra att vara tillbaka och jag är mer laddad än någonsin, säger Strandberg.

Senast Strandberg körde för teamet var i Falkenberg i juli månad. Han stod över deltävlingen i Karlskoga i augusti då Robin Fredriksson gjorde ett inhopp i hans VW Golf GTI.
– Vi hittade en hel del i bilen i Falkenberg och jag vet att grabbarna har hittat ytterligare förändringar så det känns spännande att få testa det och visa vad det ger i helgen, säger Strandberg.

Teamchefen Fredrik Lestrup är glad att Dennis är tillbaka i teamet igen, och nu hoppas han på en bra helg i Anderstorp.
– Samtidigt som vi vill tacka Robin för hans inhopp i Karlskoga känns det kul att välkomna Dennis tillbaka till bilen. Vi har gjort framsteg med bilen som jag är spänd på att se hur de fungerar i Anderstorp och vad Dennis ska kunna leverera. Vi har två race kvar på vår första säsong i STCC som team och vi har allt fokus på att avsluta så bra som vi bara kan, säger Lestrup.

STCC-helgen i Anderstorp avgörs under lördag och söndag med samtliga tre race på söndag. Alla tre race sänds live i SVT Play söndag 3 september. Race 1 visas 10:55 med de efterföljande racen i huvudsändningen från 13:30 och framåt.

Senaste nytt