Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din mailklient? Klicka här.
Personligt brev från Jan ”Flash” Nilsson om TTA och STCC
Postat 23 oktober 2012 av Johan Meissner

Hej alla racingvänner,

Då är den turbulenta tiden med hur Svensk racings tekniska reglemente ska se ut i framtiden över. STCC AB plockade upp TTA – Elitserien i Racings reglemente utvecklade bilkoncept för nationella mästerskap.

Holland och Belgien, Frankrike är också länder som ställt sig i kön för att på ett positivt sätt för att titta på reglerna ihop med vår franska leverantör Solution-F till en möjlighet att ta till sig reglerna för deras egna nationella mästerskap.

Bilen har visat sig vara oerhört snabb, sportsligt utmanande för förarna och teamen, men ändå ekonomiskt effektiv och bra att jobba med. Nu fortsätter vi att utveckla bilen som endast har körts åtta tävlingar och fem testdagar 2012 för att optimera bilen mer och underlätta för omkörningar, med mera.

Samarbetet med STCC där TTA-bilen ersätter STCC:s gamla reglemente som startades 2003 är bra och nu kan vi igen fokusera till 100% på våra egna team/förare och er våra partner.

TTA – Elitserien i Racing och STCC blir alltså STCC – Elitserien i Racing. Nu har teamen den vanliga utmaningen i att få till sina satsningar på ett bra sätt till 2013. Jag hoppas att ni haft förståelse för den ansträngda situation vi team haft som jobbat med att förändra svensk som europeisk motorsport till ett trovärdigare sportsligare reglemente. Nu när vi har lyckats ser och hoppas vi på att vi ska ta upp kampen mot de etablerade sporterna de kommande åren

Flash Engineering jobbar vidare med BMW GT-satsning med prinsen och mig som förare, vi tittar också på att köra ett eller några internationella race 2013. Vi återkommer med mer information under hösten/vintern!

Mvh
Janne

För er som missade releasen om sammanslagningen om STCC och TTA, se här!

© 2024 Flash Engineering AB. Med ensamrätt. Nyhetsbrevet är producerat av Mediaempire.
Flash Engineering AB, Frögatan 16, 653 43 KARLSTAD, SWEDEN
Telefon: 054-770 44 40  -  Fax: 054-15 03 40  -  Mail: info@flashengineering.se
Klicka här om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev.