Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din mailklient? Klicka här.
Personligt brev från Jan ”Flash” Nilsson
Postat 22 mars 2010 av Johan Meissner

Då drar det igång igen!

Just nu har vintern ett starkt grepp runt våra racerbanor i Sverige, men snart släpper det och våren kommer. Man märker att våren är nära när teamet börjar boka hotell, däck och bränsle kommer på pall till de första testerna.

Vi har ett välorganiserat team och nyligen har vi stolt visat upp det viktigaste vi har för att hålla er uppdaterade, vår hemsida! Ni har säkert upptäckt att vår sida är viktig för oss, där visar vi vardag/helg som fest. Dokumentärt, osminkat, uppdiktat, påhittat – alltid med glimten i ögat – direktlevererat rakt in i er dator och förhoppningsvis era hjärtan. Vi är bomullen på finanskrisen, anledningen till att ni skrattar, vi är lågan i vardagen. Vi ska vara A-Ekonomis motpol – kort och gott er webbfamilj.

Som ni ser så har teamet vuxit med Roar Lindland och Linus Olsson i Carrera Cup Scandinavia. De är killar som valt att utvecklas under Flash Engineerings vakande hand. Spännande tycker vi. Prins Carl Philip går in i sitt tredje år som tävlingsförare, han ska fortfarande ses som en nybörjare fast med lite mer erfarenhet. Vi vill etablera honom runt tolfte plats i startfältet, i kval som race, under årets säsong.

Det som har hänt hos Flash Engineering AB under vinterdvalan:

1. Tre nya förare: Roar Lindland och Linus Olsson samt en till som vi presenterar lite senare.

2. Vi har anställt nya medarbetare på mekanikersidan och daterat upp samt investerat i ny utrustning för att sköta våra tävlingsbilar.

3. Vi har startat två nya mästerskap ihop med Stockholms Sportvagnsklubb (SSK racing): GT3 Cup Challenge och GT3 Cup Endurance – serier som vi tror mycket på för alla entusiaster som vill köra bil.

4. Vi har investerat i en ny VIP-trailer som vi kallar ”Monstret”. Där byggs just nu ett själförsörjande restaurangkök i klass med Café Operas.

5. Vi har investerat i en ny racetrailer med utrustning för att transportera och serva våra tävlande i Carrera Cup Scandinavia.

6. Och sist men inte minst så har vi fått nya partners som ser fram mot att jobba med oss och utveckla sig själva och oss.

Som ni ser så sitter vi inte lugnt i båten! Vi växer så det knakar och tror på både oss själva och svensk racing. Finns det något kvar att drömma om eller sikta emot 2011 och framåt? Ja, säger vi, och här kommer ett urval med vad vi planerar för framtiden:

1.    Ett spännande projekt med Olsbergs och Göran Henriksson.
2.    Ett spännande projekt med en ny partner som vi just nu förhandlar med inför 2012.
3.    Vi tittar just nu på både nationella som internationella mästerskap och förhandlar för att delta redan 2010.
4.    Vi tittar på att starta ytterligare en ny serie 2012 med en ny och spännande partner.

Så vänner – Stay tuned för 2010 och framtiden – Nu åker vi! :)

Jan ”Flash” Nilsson

© 2022 Flash Engineering AB. Med ensamrätt. Nyhetsbrevet är producerat av Mediaempire.
Flash Engineering AB, Frögatan 16, 653 43 KARLSTAD, SWEDEN
Telefon: 054-770 44 40  -  Fax: 054-15 03 40  -  Mail: info@flashengineering.se
Klicka här om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev.