Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din mailklient? Klicka här.
Personligt brev från Janne ”Flash” Nilsson
Postat 11 juni 2012 av Johan Meissner

Sommaren har slagit ut i full blom, TTA – Elitserien i Racing har rullat igång på allvar och resultatet har varit över förväntan. Som vanligt blir det kaos de tre sista månaderna innan premiären och i år var inget undantag. Man skulle kunna säga att det till och med blev hundra gånger mer kaos än vi räknat med. Den kallaste våren sedan tjugotalet hjälpte inte :)

Nu har vi i alla fall kört de två första tävlingarna och Flash Engineering har haft blandade resultat. Roar Lindland leder GT Cup och segrade i premiären, men ledde och ramlade ner till fjärde plats i ett stenhårt race på Anderstorp.
Snickar-Matte kom in i på bärgare på Anderstorp med riktigt smälld bil och Prinsen gick in i muren redan på fria träningen (bilen är på lack i dag måndag).

Mattias Andersson har inte känt sig hemma i bilen men tog ett steg framåt i Anderstorp, vi kommer att jobba hårdare på nästa race och hoppas att Mattias kommer tillbaka till vinnarspåret. Efter sin seger i premiären för Linus Olsson gick det lite tyngre i Anderstorp, men precis som i F1 där sju segrare på sju tävlingar korats är dagsform och inställning på bilen viktigt. Linus kommer snart vara där uppe igen. Den enda som varit i topp på båda racen är Fredrik Ekblom, Volvo, som varit tvåa och etta. Resten av startfältet slåss om hundradelarna som det ska vara.

Robin Rudholm kvalade trea hade farten i racet men åkte på en bestraffning för att han rörde sig innan starten gått. Tråkigt, men sådant som händer. Robin är med där uppe som en av de tre snabbaste om inte den snabbaste på alla fria träningar, kval som race. Nu behöver han lite stolpe in bara så kommer första segern.

Göteborgs City Race nu i helgen ska bli otroligt roligt. I Göteborg så är det alltid stort intresse och banan marknadsför sig lite överallt. SMHI brukar lova regn och ostadigt väder på racedagen, men nu vänder det… Jag tror på perfekt väder: 15 grader sol/moln och mycket folk. Jag hoppas ni kommer och hejar fram oss!

Som vanligt, om ni vill komma på våra race, kontakta Cissi på mail: cissi@www.flashengineering.se

Vi syns och hörs
Janne

© 2024 Flash Engineering AB. Med ensamrätt. Nyhetsbrevet är producerat av Mediaempire.
Flash Engineering AB, Frögatan 16, 653 43 KARLSTAD, SWEDEN
Telefon: 054-770 44 40  -  Fax: 054-15 03 40  -  Mail: info@flashengineering.se
Klicka här om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev.