FEAB konferens i Vadstena

Postat av Johan Meissner kl 10:18

I slutet av veckan var hela Flash Engineering på Vadstena klosterhotell och gick igenom årets program och pratade igenom hur vi ska bli snabbare, säkrare och tuffare. Göran Henriksson på företaget Olsbergs gjorde sin entré på riktigt och var med för att bekanta sig med grabbarna.

Efter att vi gått igenom var vi är och vart vi ska så var vi rörande överens om att vi har bra koll på det mesta inför våran ”Ny” debut i STCC 2007.
Visst vi körde 2006 också men året ska nog klassas som ett uppbyggnads år. Men nu känner vi att vi är med så bra i planeringen som man ska vara för att kunna konkurrera om mästerskapsvinst i totalen i STCC. Kort och gott kan man summera att vi är lika mycket före i förberedelserna inför 2007 som vi var efter 2006. Vad månde bliva?

Senaste nytt