Nu börjar förberedelserna inför STCC 2007!

Postat av Johan Meissner kl 06:33Idag gick trailern iväg med Flash Engineerings bilar ner till Spanien för säsongens första test. Testet körs på Calafat-banan som ligger vid kusten, 15 mil söder om Barcelona. Stallet har jobbat stenhårt under de senaste dagarna för att färdigställa bilarna och packa all utrustning som ska med. Trailern beräknas vara framme lördag kväll medan stallet ansluter på söndag via flyg. Testet körs över tre dagar, från måndag till onsdag och stallchef Janne ”Flash” Nilsson längtar.

– Det ska bli riktigt kul att komma igång, aldrig tidigare har en vinter varit så här kort. Nu är vi lika förberedda till 2007 som vi var oförberedda inför säsongen 2006. Då fick vi fortfarande delar på premiärdagen till bilarna, men nu har vi total koll på allt, säger en glad Flash.

Inför den kommande säsongen har Janne fräschat upp sin hjälm. De vita partierna har ersatts med krom. Som vanligt är det Lasse Mehtola som står för designen med sitt företag Methola Motivlack.

Senaste nytt