Ny pressansvarig hos Flash Engineering

Postat av Johan Meissner kl 08:23

Johan Meissner är från och med den första mars i år ny pressansvarig för Flash Engineering och Porsche Carrera Cup Scandinavia. Johan har en lång bakgrund som frilansjournalist med standardvagnsracing som specialitet. Han driver sedan tolv år tillbaka TouringCarTimes, världens enda webbtidning specialiserad på svensk- och internationell standardvagnsracing.

– Det kommer att bli enormt lärorikt att få jobba för Flash, säger Johan Meissner. Flash Engineering är ett oerhört professionellt stall som håller en hög mediaprofil vilket kommer att ställa höga krav på mig.

Stallchef Jan Nilsson kommenterar:

– Johan är en av landets ledande experter på standardvagnsracing. Rollen som pressansvarig är viktig för ett stall som Flash Engineering, säger Janne. Jag har alltid tyckt att arbetet med media är väldigt intressant och roligt. Johan kommer att ha ett hårt men roligt arbete framför sig.

Om Johan Meissner

Johan Meissner är 24 år gammal och kommer ursprungligen från Nybro i Småland. Redan som 12-åring startade han TouringCarTimes och började ett par år senare jobba som frilansjournalist. Motorsportsintresset började i tidig ålder men fick fart när Rydell och Volvo tävlade i BTCC. Sedan dess ligger honom standardvagnsracingen nära hjärtat. Idag bor han liksom stora delar av teamet i Karlstad.

CV Johan Meissner:

1995 TouringCarTimes
1999 SLC
2000 STCC
2004 Autosport-Atlas
2005 Motorklubben/Expressen
2006 Audisport

Kontaktinformation Johan Meissner

Johan Meissner
Flash Engineering
Frögatan 16
653 43 KARLSTAD
SWEDEN
Telefon: 054-770 44 45, Mobil: 070-241 32 34
Fax: 054-15 03 40
Mail: press@flash.nu, Web: www.flashengineering.se

Senaste nytt