Flitens lampa lyser hos Flash Engineering

Postat av Johan Meissner kl 09:59

Från en tom kaross till en nästan färdig racebil på tre dagar. Flitens lampa har lyst stark i Flash Engineerings lokaler på senaste. Richard Göranssons mekanikerteam med Johan ”Skylla” Skyllqvist i täten har jobbat mer eller mindre dygnet runt.
– Nu är nästan allt ihopsatt. Vi ska starta upp bilen i morgon eftermiddag om allt går väl och det känns riktigt bra, säger Skylla.

Med bara en vecka kvar till STCC-tävlingen på Knutstorp är det många detaljer som måste färdigställas. En shakedown är planerad i mitten av den kommande veckan på Gelleråsen. Richard Göransson längtar:
– Jag är otroligt glad att jag har grabbar som ställer upp i ur och skur. Jag längtar något otroligt mycket till att vara bakom ratten på bilen igen, säger Göransson.

Senaste nytt