Välkommen till nya Flash Engineering.se!

Postat av Johan Meissner kl 04:17

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_FFggFNQB7g[/youtube]

Hejsan!

Redan i början av nittiotalet när Telia inte ens kunde erbjuda gruppfax, gruppfaxade jag ut mina race rapporter till media och sponsorer. Efter några år stampade jag ivrigt foten i väntan på att man skulle meddela mig det ”nya” – mail adresser, som nu lika vanligt som personnummer. Bland det häftigaste jag varit med om var 1999 när vi startade gruppsms och det pep i alla journalisters telefoner på presskonferensen efter Knutstorp. I dag kan man välja tjänsten i telefonen, då fick Mattias Ekströms polare “Fredda” och jag bygga vårt eget program och skicka sms – ett och ett. Jag kan garantera att det tog över en och en halv timme att skicka 500 sms till er som var med redan då.

I dag är det mycket svårare att informera människor om vad man gör utan att kännas påträngande. Det är till och med svårt att skicka mail eftersom det konstant strömmar in så många, man klickar oftare bort mailen än läser dem på grund av tidsbrist.

Jag satte mig ned och funderade, hur ska Flash Engineering uppfattas nu när vi går in i en ny STCC-era med en säsong lika tuff som den förra? Då slog det mig… det här har ingen använt sig av förut och på det här sättet styr vi själva hur vi vill att NI ska uppfatta oss!

Vi är ett härligt gäng som inget annat vill än att ha kul och köra racerbil. Vi är glada och som Carolina Klüft alltid säger – man måste ha roligt när man springer. Det har vi på Flash Engineering och det kommer ni att märka om ni följer vår sida i vår, sommar och vinter!

Välkommen till en världsnyhet på – www.FlashEngineering.se – och glöm inte var ni såg det först!

Mvh.
Janne “Flash” Nilsson

Senaste nytt