Flash Engineering gör succé på YouTube!

Postat av Johan Meissner kl 06:20

Flash Engineerings nya koncept med videorapporter på YouTube visar sig vara en succé. Bland annat har över 5.000 personer sett klippet ”4 dagar på 45 sekunder” som har tagit sig in på listan över de 100 mest länkade sportklippen på YouTube.
– Jag är så stolt över det här! Konceptet fungerar precis som vi planerade. Folk känner att de kan följa med oss under och mellan tävlingshelgerna, säger Janne ”Flash” Nilsson.

I topplistan på YouTube blandar sig Flash Engineerings klipp med videoklipp som handlar om internationell fotboll, hockey och amerikansk fotboll.
– Det är kul att se ett sådant intresse och att vi hamnar uppe bland filmer om Ronaldo, Manchester United och NHL. Det finns ingen motsvarighet någonstans inom sportvärlden där man kan följa vad som händer från insidan, säger Flash.

Även de stora tidningarna i Sverige håller med. På Expressen kan man läsa:
”Roligast mellan racen på Sturup och Knutstorp har varit att följa Flash Engineerings webb-tv-blogg.”

YouTube är en videotjänst på nätet som har vuxit explosionsartat sedan starten 2005. Varje dag besöker runt 700.000 människor sidan och ser på över 100 miljoner klipp dagligen. Flash Engineering fortsätter med videorapporteringen under hela säsongen och vintern. Följer dem gör ni på https://www.flashengineering.se och http://www.youtube.com!

Senaste nytt