Shakedown på Gelleråsen

Postat av Johan Meissner kl 10:25

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IeVvnmMLXzc[/youtube]

Flash Engineering begav sig till Gelleråsen under onsdagskvällen för en shakedown. Richard Göranssons bil är äntligen klar efter det hårda arbetet med att återställa den efter Sturup-incidenten.
– Bilen fungerade helt smärtfritt direkt från start och den känns riktigt snabb. Mina mekaniker har gjort ett strålande arbete, menar Göransson.

Stallet passade även på att träna depåstopp inför helgens tävling på Knutstorp. Både Janne ”Flash” Nilsson och Göransson hann med ett antal stopp var.
– Man kan aldrig få för mycket träning av depåstopp. Och det är speciellt viktigt för grabbarna i stallet att få upp rutinen. Vi har lite spännande idéer på gång för dem vad det gäller träning, säger Flash.

I morgon, fredag, lämnar trailern Karlstad med kurs mot Knutstorp i nordvästra Skåne. Flash ligger tvåa i mästerskapet medan Göransson har noll poäng efter incidenten med Rudholm. Målet är kristallklart för stallets båda STCC-stjärnor inför helgens tävling.
– Jag ska vinna tävlingen och Janne ska ta ledningen i mästerskapet. Vi kommer att bli svårslagna på Knutstorp, säger Göransson med ett leende.

Senaste nytt