Morgontest på Falkenberg

Postat av Johan Meissner kl 10:37

Morgonens test har genomförts på ett blåsigt Falkenberg. Janne ”Flash” Nilsson och Richard Göransson arbetade hårt tillsammans med teamet på setup inför kval och tävling. Flash satte sjätte snabbaste tid medan Göransson satte tionde tid.
– Det känns bra inför dagens tävling. Under mitt snabbaste varv gjorde jag en omkörning, så det finns mer att ge, säger Janne ”Flash” Nilsson.

Richard Göransson kämpade hårt med sin bil som är tyngst utav alla bilar efter senaste segern på Våler.
– Jag kämpade med en sumobrottare i dag, skrattar Göransson. Jag har bra balans i den men det går väldigt tungt. Men vi har en del justeringar att göra och jag tror det kommer att bli bra till tävlingen.

Janne ”Flash” Nilsson har mindre vikt i sin bil och siktar på toppen inför dagens tävling.
– Jag tror det kan bli svårt under kvalet, de framhjulsdrivna bilarna har en fördel då. Men under tävlingen vet jag att vi har ett mycket bra pace, avslutar Flash.

1 Robin Rudholm BMW 320si 45.80
2 Thed Björk Audi A4 45.82
3 Fredrik Ekblom BMW 320si 45.89

6 Janne ”Flash” Nilsson BMW 320si 46.15
10 Richard Göransson BMW 320si 46.21

Senaste nytt