Flash Engineering med seger i siktet

Postat av Johan Meissner kl 06:40

Med två tävlingar kvar av årets Swedish Touring Car Championship har Flash engineerings båda stjärnförare Richard Göransson och Janne ”Flash” Nilsson seger i sikte.
– Nu är det full fokus på seger! Jag tänker komma först över mållinjen, punkt slut, säger Göransson med eld i blicken.

Göransson är mitt inne i striden om förarmästerskapet med nio poäng upp till ledande Fredrik Ekblom.
– De kommer att få bomba på hårt för att hänga med oss i helgen. Bilarna har varit under lupp och vi har hittat många småsaker sedan sista racet som ska hjälpa oss till seger, säger Göransson.

I Janne ”Flash” Nilssons ögon brinner revanschlusten. Efter senaste tävlingen på Knutstorp där han till slut hamnade på sjundeplats siktar även ”Flash” överst på pallen.
– Jag är fortfarande besviken sedan förra tävlingen, men det ska jag vända till något positivt i helgen. Bilen är rasande snabb så både jag och Richard är farliga för seger i helgen, säger ”Flash”.

I teammästerskapet leder fortfarande Flash Engineering, något de har gjort sedan årets tredje tävling. Inför Sturup leder stallet med fyra poäng över WestCoast Racing.
– Jag kan inte vinna förarmästerskapet i år utan satsar på att Flash Engineering ska vinna teammästerskapet. Många frågar mig om jag kommer köra som hjälpryttare åt Richard nu. Men jag satsar precis som vanligt på att vinna tävlingar. Givetvis samarbetar vi ifall chans ges, men det är aldrig någon idé att försöka planera det innan, avslutar ”Flash”.

Senaste nytt