Guld i siktet för Flash Engineering på Mantorp

Postat av Johan Meissner kl 04:44

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V44vL5xDTvU[/youtube]

I helgen körs Posten Grande Finale på Mantorp Park där årets STCC-säsong avslutas med ett brak. Flash Engineering kommer till tävlingen revanschsugna som aldrig förr och med eld i blickarna. Richard Göransson och Janne ”Flash” Nilsson siktar på att säkra titeln i teammästerskapet.
– Vi kommer att kämpa till sista bloddroppen, lovar Janne ”Flash” Nilsson.

Richard Göransson har chansen att säkra silvret i förarmästerskapet. Inför helgens tävling ligger han tre poäng bakom Dahlgren.
– Jag ska ta silvret i helgen! Mantorp är ju min bana där jag är kung och jag satsar på att behålla tronen genom att vinna igen, säger Göransson.

Kampen om teammästerskapet i STCC är långt från avgjort. Flash Engineering ligger en poäng från ledning, något som ska se annorlunda ut efter helgen enligt stallchef Johan Kvick.
– Nu är det allt eller inget! Det är bara en tävling kvar och vi kommer att satsa stenhårt på att plocka titeln som bästa team i STCC 2007. Det har verkligen varit ett hårt mästerskap i år som bevisas av att det bara skiljer en poäng efter så många race, menar Kvick.

Janne ”Flash” Nilsson kör sin tolfte STCC-final i år och lovar att ge en bra show till publiken.
– Jag kan inte vinna förarmästerskapet i år, så förutom teammästerskapet så satsar jag på att ge publiken en riktigt bra show! Vi har mer än 4.000 gäster på plats och de kommer att få uppleva en riktigt härlig helg, säger ”Flash”.

Inför helgens tävling har stallet värmt upp med en shakedown på flygplatsen i Karlstad. Bilarna fungerade perfekt och trailern har lämnat Karlstad och satt kurs mot Mantorp Park.

Följ helgens tävling på https://www.flashengineering.se där det kommer upp filmer, resultat och mycket mera!

Senaste nytt