Flash Engineering tog emot pris på Bilsportgalan

Postat av Johan Meissner kl 08:32

För det femte året i rad arrangerades Bilsportgalan i anslutning till Svenska Bilsportmässan. Flash Engineering var på plats och tog emot två priser. Janne ”Flash” Nilsson var uppe på scen och fick priset för segern i teammästerskapet för STCC 2007.
– Bakom varje framgångsrik man står en kvinna och bakom varje framgångsrik förare står ett team. Jag är verkligen stolt över det här priset och teamet. Flash Engineering är det bästa teamet i STCC och det är något vi ska befästa nästa år också, sa ”Flash”.

Richard Göransson fick sitt pris för tredjeplatsen i mästerskapet. Men Örebro-sonen var inte på plats då han för närvarande är på semester i Thailand. En videohälsning spelades upp som Göransson själv hade spelat in på plats i Thailand.
– Det var tråkigt att jag inte kunde vara på plats. Men jag är stolt över tredjeplatsen i årets mästerskap som verkligen har varit tufft i år. Jag ser fram emot nästa år, då är det guld som gäller, avslutade Göransson.

Håll utkik på www.flashengineering.se då det kommer upp filmer från både galan och mässan under veckan!

Senaste nytt