Flash Engineerings BMW såld till Finland

Postat av Johan Meissner kl 04:30

Flash Engineering har sålt en av sina bilar till Finland. BMW:n som Janne ”Flash” Nilsson körde till en total femteplats i årets mästerskap har nu Print Sport Racing i sina ägor.
– Vi är glada över att bilen har sålts och önskar dem all lycka till i det finska mästerskapet. Lite synd är det att bilen inte kommer att rulla i STCC då den är riktigt konkurrenskraftig, säger teamchef Johan Kvick.

Mikko Eskelinen kommer att köra bilen i den finska motsvarigheten till STCC nästa år. Under onsdagen höll Flash Engineering en komplett utbildningsdag för det finska teamet. På förmiddagen utbildades teamet i bilens funktioner, dataloggning, inställningar, med mera. På eftermiddagen hölls ett test på Gelleråsen där Eskelinen körde bilen.

Även den andra bilen hos Flash Engineering som Richard Göransson körde till en total tredjeplats i årets STCC är till salu, komplett med reservdelar och mycket annat.

Senaste nytt