Carrera Cup med i Porsche Motorsport Night i Weissach

Postat av Johan Meissner kl 12:27

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Edk4jtXmEfU[/youtube]

Flash Engineering driver förutom STCC-stallet även Carrera Cup Scandinavia som går som supportklass till STCC. Under den gångna helgen prisades vinnarna av alla Porsche-mästerskap runt om i världen på den årliga galan Porsche Motorsport Night i Weissach, Tyskland. Carrera Cup Scandinavia var på plats och tog emot sina priser.

Edward Sandström, Cralle Lindholm och Martin Kudzak var på plats tillsammans med Porsche Sveriges VD Bosse Janson, marknadschefen Fredrik Högberg och Flash Engineerings egna Carrera Cup-general Thomas Johansson. Dessvärre kunde inte Tony Rickardsson medverka på grund av sjukdom.

Thomas Johansson var mycket nöjd med tillställningen som lockade över 700 personer från hela världen.
– Det var en mycket trevlig och professionell tillställning. Carrera Cup Scandinavia fick mycket utrymme och uppmärksamhet uppe på scen, berättade generalen Thomas Johansson.

Arbetet inför 2008 års Carrera Cup Scandinavia går för högtryck och väntelistan för bilar till serien har sedan länge passerat 30 bilar.
– Vi är mycket nöjda med årets säsong, men nästa kommer att bli något utöver det vanliga med massor av spännande förare och team, lovar Johansson.

Senaste nytt