Janne ”Flash” Nilssons nyårskrönika 2008

Postat av Johan Meissner kl 09:43

Då är vi äntligen i 2008 års säsong! Jag har en regel som är: Innan nyår, då är man fortfarande i säsongen som varit och allt ligger bakom en. Man städar och väntar. Efter nyår, då har man allt framför sig: Snöskoterkörningen, fysträningen, kickboxningen, testerna i Spanien, våren, premiären i STCC, sommaren, Jetskiåkningen, båtarna, Gocart, alla tävlingarna och kvalen, lyckan och bedrövelsen, cabåkning, grillkvällarna – allt är framför – hela långa 2008.

Jag älskar den känslan!

Förväntningen på det nya året är som kvällen innan julafton, fast mycket, mycket bättre och längre. Här ska jag lista lite saker som jag tror och hoppas ska hända i sommar på Flash Engineering samt i och runt STCC:

1. Flash Engineering vinner förarmästerskapet.
2. Flash Engineering vinner teammästerskapet.
3. Flash Engineerings Porscheförare slutar topp tio i mästerskapet, ”lysande”.
4. STCC får genombrott, erkänns som en av Sveriges största nationella sporter.
5. Carrera Cup Scandinavia blir en jättesuccé.
6. STCC i Göteborg blir en jättepubliksuccé.
7. Våra samarbetespartners engagerar sig ännu mer med oss runt racing.
8. Våra filmer på YouTube får rekordtittare (totalt över 120.000 under 2007).
9. Mindre krascher med våra bilar.
10. Vi blir valda till snyggaste team.

Personligen och privat har jag höga förväntningar på 2008:

1. Mer ledigt med familjen än de sista tre åren, som varit hemska.
2. Kallare vinter så jag kan köra snöskoter.
3. Varmare sommar än 2007.
4. Att jag blir bättre på Jetski.
5. Större båt (Forbina 40).
6. Mer Enduro-träning.
7. Mer landsvägskörning med motorcykel.
8. Att min sångröst ska utvecklas med min nya sångcoach.
9. Att vi ska spela mer med bandet.
10. Att tomten i Spanien blir min och att vi bygger hus.

Inga dåliga önskningar, men den som siktar högt… Följ med oss under året på vår hemsida, så kan vi se vad som infrias av de tjugo önskningarna, eller förväntade sanningarna, som jag har listat här.

Vänner 2008 – Start your engines!

/Janne ”Flash” Nilsson

Senaste nytt