Janne Flash Nilsson kopplar av i fjällen

Postat av Johan Meissner kl 09:48

Den gångna veckan har varit hektisk för Flash Engineering. Ett samarbete har inletts med HiQ och Prins Carl Philip har presenterats som förare för teamet. Nu kopplar teamägaren Jan ”Flash” Nilsson av i fjällen.

Fokus ligger på att ta en dubbelseger i STCC, försvara titeln i Teammästerskapet och i år vinna Förarmästerskapet. En ny BMW E90 byggs i lokalerna i Karlstad parallellt med att mekanikerna ligger i hårdträning för depåstoppet och ingenjörerna granskar inställningar under lupp. Utöver det driver teamet Porsches skandinaviska serie, Carrera Cup och förebereder för Prins Carl Philips första tester med sin GT3:a. En arbetsbörda som skulle göra den mest stresstålige personen uppjagad.

Ägaren till teamet, Jan ”Flash” Nilsson har dock ett fokus just nu, att ladda för sitt uppdrag som förare i STCC.
– Flash Engineering växer och det är mycket att göra, men jag trivs när det är mycket att göra. Vi är ett av de mest professionella teamen i STCC och vi driver företaget i samma anda som vi driver teamet på banan. Vi ska vara bäst, säger ”Flash” och fortsätter:
– När vi byggt upp teamet till den nivån vi håller idag så vet varje person i teamet exakt vad de ska göra och prestera på max inom sitt ansvarsområde. Det gör alla idag vilket ger mig möjligheten att fokusera på det jag ska göra. Det är att prestera max bakom ratten.

Förberedelserna inför testperioden sker i den nyköpta lägenheten i Sälen. Där har ”Flash” tillbringat en vecka med skidåkning och skoter tillsammans med sin familj.
– Det här är en perfekt uppladdning inför vad som snart drar igång. Frisk fjälluft är bra kontrast till blod, svett och tårar.

Källa: STCC.se

Senaste nytt