Thomas Johansson kör rekordtidig shakedown!

Postat av Johan Meissner kl 04:51

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aSyK2Xx9iaE[/youtube]

Thomas Johansson kommer under årets säsong att köra Superkart i Flash Engineerings färger. Idag genomförde värmlänningen en rekordtidig shakedown på Gelleråsen med sin Superkart.
– Det känns otroligt bra! Allt fungerade utmärkt, vilket känns extra skönt då jag har lagt ner min själ i uppbyggnaden av den under vintern, säger Johansson.

Ett 15-tal varv genomfördes med bara några plusgrader i luften och en regnvåt asfalt. Men trots detta var Johansson nöjd med dagen.
– Nu vet man att allt fungerar, så det är bara att finputsa detaljerna så är det mesta redo inför säsongen, fortsätter Johansson.

I slutet av nästa vecka beger sig Johansson till England för att hämta upp den nya motorn, en utav ett antal uppgraderingar inför 2008.
– Det stämmer, motorn ska hämtas och sedan har jag lite andra nya saker på gång som till exempel ny bakvinge, säger Johansson.

Förra säsongen tog Johansson SM-silver i Superkart, något som ska se annorlunda ut när dammet från 2008-års säsong har lagt sig.
– Jag kommer att jobba stenhårt för att förbättra resultatet från i fjol, allt laddas på guld, avslutar Johansson bestämt.

Senaste nytt