En tillbakablick på Janne Flash Nilssons karriär

Postat av Johan Meissner kl 08:05

Premiärnerverna börjar göra sig påminda och Janne ”Flash” Nilsson går redan på varvtalsstoppet. I Flash Engineerings senaste video tar den dubbla STCC-mästaren med er på en tillbakablick i ”baktiden” av hans karriär. Här får vi se allt från hans samling av tävlingsbilar, hans enorma pokalsamling och en historiskt korrekt dramatisk återgivning av den berömda incidenten med Roberto Colciago.

Vi vill ta chansen att varna känsliga tittare för flams, trams och en gnutta ”hockeyvåld”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jR3ykdgGrv4[/youtube]

Ps. Detta kan bli min sista film på Flash Engineering eftersom ”Flash” inte vet om att jag har klippt ihop filmen och lagt ut på nätet. Om så är fallet vill jag tacka för den här tiden och det har varit mycket roligt!

/Johan Meissner – Pressansvarig 2007 – 2008? R.I.P

Senaste nytt