Sista dagen på Hockenheim för Flash Engineering

Postat av Johan Meissner kl 05:34

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aKefBdNuCds[/youtube]

Tredje och sista testdagen på Hockenheim är avslutad för Flash Engineering. Likt de tidigare dagarna har dryg hundra varv per bil avverkats.
– För tjugo månader sedan var Flash Engineering sist ut med att testa sina bilar inför premiären i STCC. 2008 har vi vänt på det och är först ut med testprogrammet, säger Richard Göransson.

Janne ”Flash” Nilssons testprogram under onsdagen var fokuserat på att verifiera det Göransson testade under gårdagen. Den dubble STCC-mästaren var mer än nöjd med testpassen.
– Vi har haft tre riktigt bra dagar! Nu är jag och Göransson uppe i speed och det var det som var syftet med de här dagarna, säger ”Flash”.

Prins Carl Philip fortsatte sitt hårda testprogram och körde även idag flest varv av Flash Engineerings förare.
– Vi har verkligen kick-startat Prins Carl Philips racingkarriär. Det som från utsidan kan se ut som att man bara sitter och kör bil är något helt annat när man väl sitter i bilen. Han har sett ungefär 50 år äldre ut de senaste två kvällarna, säger ”Flash” och skrattar.

Prins Carl Philip var trött men nöjd med de tre testdagarna på Hockenheim i sydvästra Tyskland.
– Porschen är svårtkörd, men jag lär mig något nytt varje stint jag är ute och kör. Jag ser fram emot de fortsatta testerna i Sverige, avslutar Prins Carl Philip.

Senaste nytt