Flash Engineering anställer ingenjören John Gentry

Postat av Johan Meissner kl 18:24

John Gentry

Flash Engineering har anställt legendariska raceingenjören John Gentry. Engelsmannen har tidigare arbetat för Flash Engineering och känner de svenska banorna väl.

– Det känns mycket bra och jag ser fram emot att jobba med Flash Engineering igen! Det blir lite av en återträff då jag har arbetat många i stallet förut, säger Gentry.

Engelsmannen har en lång erfarenhet av racing och har bland annat jobbat inom Formel 1, GP2, BTCC, med mycket mera. Senast han arbetade i STCC var 2000 då han var chefsingenjör för ”Flashs” bil.
– Jag trivs mycket bra att arbeta med Flash Engineering i STCC. Mästerskapet är mycket starkt och jag har följt det noggrant sedan jag jobbade här sist, säger Gentry.

Gentry kommer även den här gången att vara chefsingenjör för ”Flashs” bil, något som värmlänningen ser fram emot.
– Jag har jobbat i många år för att få tillbaka honom till Flash Engineering och STCC. Nu fanns chansen äntligen där för att genomföra det och jag har aldrig arbetat med en bättre ingenjör än honom, säger ”Flash”.

Det är bara fyra dagar kvar till årets STCC-säsong drar igång på Knutstorp i Skåne och Gentry kommer in i hetluften direkt.
– Helgen kommer att gå riktigt snabbt och det ska bli kul! Flash Engineering är ett av de absolut starkaste stallen och vi har definitivt en bra chans att slåss i den absoluta toppen, avslutar Gentry.

Bild: racing-engineering.com

Senaste nytt