Flash Engineering siktar på toppen inför premiären

Postat av Johan Meissner kl 19:24

Feab 2

Nu är det mindre än 24 timmar till årets STCC-säsong drar igång för Flash Engineering. Stjärnförarna Richard Göransson och Janne ”Flash” Nilsson är redo inför sammandrabbningen.
– Jag känner mig het som en kamin! Det är fantastiskt roligt att det äntligen drar igång och jag är mycket förväntansfull, säger Göransson.

Årets första tävling går på klassiska Ring Knutstorp i nordvästra Skåne. Förberedelserna har varit långa och många för stallet under vintern.
– Det spelar ingen roll hur mycket man förbereder sig. Man sätter upp mål och sedan flyttar man ribban framför sig hela tiden. Men jag är extremt sugen på att börja tävla igen, säger ”Flash”.

Förra årets STCC slutade med seger i teammästerskapet för Flash Engineering, brons i förarmästerskapet för Göransson och en femteplats för ”Flash”.
– Vi siktar på att behålla teamtiteln hos Flash Engineering, något annat finns inte! Hela vår taktik med hur vi jobbar går ut på att skaffa oss bästa möjliga förutsättningar att vinna både förare- och teammästerskapet, säger ”Flash”.

Göransson har siktet inställt på seger inför morgondagens tävling. I minnet har han fortfarande den överlägsna segern 2006 då han totaldominerade med ledning från start till mål.
– Den segern glömmer man inte i första taget och visst siktar jag på att upprepa det! Men STCC är extremt hårt och man kommer inte att få något gratis, säger Göransson.
– Vi har haft stadiga försäsongstester och vi är definitivt inte på läktaren med inställningarna på bilen. Jag kommer att ge allt för att ta en seger imorgon, avslutar Göransson.

Senaste nytt