Flash Engineering har segervittring inför Mantorp

Postat av Johan Meissner kl 15:19

Flash Engineering siktar på seger

Flash Engineering värmde idag upp med en shakedown på Gelleråsen inför helgens STCC-tävling. Mantorp Park är platsen för den tredje deltävlingen för året och Flash Engineerings båda förare har siktet inställt högt.
– Säsongen har börjat riktigt bra! Just nu är livet rätt soligt, jag tävlar på mina två favoritbanor, Mantorp och Nürburgring, inom två veckor, säger STCC-stjärnan Richard Göransson.

Förra året plockade Göransson segern i den första tävlingen på Mantorp för året. I år tänker han upprepa det.
– Det är redan klart, jag ska dit och plocka hem den största pokalen! Allt annat än en seger är ett misslyckande, säger Göransson ödmjukt.

Janne ”Flash” Nilsson satte pole position i både förkval och Super Pole under finaltävlingen förra året på Mantorp Park.
– Jag älskar Mantorp och kommer ge allt i helgen! Jag är tillbakaflyttad fem platser i kvalet efter min sammanstötning med Huggare under förra tävlingen. Men jag har kört upp mig förr och jag siktar på pallen, avslutar ”Flash”.

Även depåstoppsteamet siktar högt! Under föregående tävling på Sturup satte Flash Engineering nytt rekord i STCC för säsongen med tiden 7,6 sekunder. Till Mantorp ska rekordet slås igen.
– Vi har fortsatt med träningen och har inte på långa vägar slappnat av. 7,6 är en bra tid, men vi vet att vi kan bättre och siktar på att slå rekordet på Mantorp, säger stallchef Johan Kvick.

Följ helgens STCC-tävling på https://www.flashengineering.se! Söndagens schema börjar med test 09.30, kval 12.15 och tävling vid 15.00 som vanligt.

Senaste nytt