Janne ”Flash” Nilsson isolerad med elak bakterie

Postat av Johan Meissner kl 17:51

Janne \

Drevet efter att Janne ”Flash” Nilsson meddelats oanträffbar på STCC.se har varit stort. Nu bekräftar ”Flash” själv att han har varit rejält sjuk.
– Jag har haft en elak bakterie som har däckat mig totalt i sex dagar. Jag har haft en hård arbetsbelastning i ett par år och det känns som det landade nu. Det här är väl kroppens sätt att säga stopp, menar ”Flash”.

I dagens Aftonbladet kan man läsa att ”Flash” har rapporterats spårlöst försvunnen, något som inte stämmer.
– Det är väl ett bevis på att om jag inte svarar i telefon eller på sms under fem-sex dagar så tror de att jag är försvunnen. Men med tanke på hur aktiv jag är i vanliga fall så blir folk oroliga. Och det får man ta som något positivt, säger ”Flash”.

Det är bara tre dagar kvar till årets fjärde STCC-deltävling på hemmabanan Gelleråsen. Spekulationerna ifall den dubbla STCC-mästaren kan köra då har varit många.
– Jag mår fortfarande sådär, känner mig svag som en kattunge. Min ambition är att köra tävlingen. Men det är bäst att återkomma i den frågan, jag hade inte kört idag, säger ”Flash”.

Senaste nytt