Följ Flash Engineering live på webben!

Postat av Johan Meissner kl 19:10

Flash Engineerings webbkamera

Från och med idag kan ni följa Flash Engineerings aktiviteter i verkstaden live via nätet. En webbkamera har monterats i taket i verkstaden och kameran kommer att vara igång hela tiden då lokalen är bemannad.
– Det här är något som jag länge har velat ha! Vi på Flash Engineering är mycket stolta över vårt arbete och det här är ett bra sätt att låta fler personer få möjligheten att följa oss, säger Janne ”Flash” Nilsson.

Kameran roterar konstant mellan de olika mekplatserna ute i verkstaden. Stallets tre bilar, två BMW och Prinsens Porsche, har sina egna platser.
– Det här är också ett sätt att ta bort fördomen att racing ska vara så hemligt. Inom Flash Engineering har vi alltid gått tvärt emot det, öppnat upp tälten under tävlingshelger, bjudit in folk på rundvandringar och nu introducerar vi en webbkamera så folk kan följa vårt arbete inifrån, säger ”Flash”.

https://www.flashengineering.se/webbkamera/ kan ni spana in vad som händer hos Flash Engineering just nu!

Senaste nytt