Pole position för Göransson på Nürburgring

Postat av Johan Meissner kl 10:54

Pole position för Göransson

Richard Göransson har inlett VLN-helgen på Nürburgring på bästa möjliga sätt. Pole position med två tiondelar till närmsta konkurrent och det snabbaste varvet runt banan som teamet någonsin kört med BMW Z4:an.
– Helt fantastiskt! Vi har slagit bilar som har betydligt mycket mer hästkrafter och jag är övertygad om att vi har en bra chans att slåss om segern idag, säger en glad Göransson.

VLN-tävlingen är en uppvärmning för Göransson och teamet inför Nürburgring 24-timmars som körs om två veckor. Helgens tävling startar klockan 12.00 och varar i fyra timmar. Göransson anlände till banan igår kväll och har redan hunnit med att förändra inställningarna på bilen.
– Jag gjorde utvecklingsarbete med stötdämpare och lite annat som definitivt förändrade bilen till det bättre. Det märks om inte annat på kvaltiden, säger Göransson med ett leende.

Senaste nytt