Film från succéhelgen på Gelleråsen

Postat av Johan Meissner kl 20:47

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TSTOWedCbw0&fmt=18[/youtube]

Tävlingshelgen på Gelleråsen blev en sällsynt lyckad sådan för Flash Engineerings del. Prins Carl Philip inledde med att plocka sina första poäng någonsin efter en mycket stabil elfteplats i Carrera Cup Scandinavia-tävlingens första race. Thomas Johansson fortsatte sedan med att ta sin första dubbelseger någonsin på Gelleråsen i Superkart.

Under söndagen dominerade Richard Göransson och Janne ”Flash” Nilsson STCC-tävlingen och plockade deras första dubbelpallplats sedan de började tävla tillsammans 2006. Göranssons seger förde upp honom i mästerskapsledning och deras kombinerade resultat gör att Flash Engineering nu bara är två poäng bakom WestCoast Racing i teammästerskapet.

Senaste nytt