Flash Engineering siktar högt inför Falkenberg

Postat av Johan Meissner kl 15:04

Flash Engineering siktar högt

Flash Engineering och STCC-säsongen beger sig till Falkenberg i helgen för den sista tävlingen innan sommaruppehållet. Richard Göransson leder mästerskapet och har målsättningen klar inför Falkenberg.
– Jag har sämsta möjliga förutsättningarna inför helgens tävling med fältets tyngsta bil. Men det är bara på pappret. Min primära målsättning är att fortsätta leda mästerskapet, men jag tänker absolut blanda mig i striden om segern i loppet, säger Göransson bestämt.

En som kommer att vara med i striden om segern är Janne ”Flash” Nilsson, eller ”Kungen av Falkenberg” som han kallas. Falkenberg är ”Flashs” absoluta favoritbana och här tog han sin senaste STCC-seger.
– Jag ska åka ner och göra min bästa tävling på länge i Falkenberg! Banan är en av mina absoluta favoritbanor och det är lite som att komma hem i Falkenberg, menar ”Flash”.

”Flash” är den av alla STCC-förare som har plockat flest segrar i Falkenberg. Förra året slogs ”Flash” om segern innan han fick ett straff för tjuvstart som efter tävlingen fastslogs att det inte var en tjuvstart.
– Jag har en mycket bra positiv känsla inför helgen och jag vet var prispallen är på Falkenberg, säger ”Flash” med ett leende.

I märkesmästerskapet ligger Flash Engineering tvåa, tio poäng bakom ledande WestCoast Racing. Detta är något som stallchef Johan Kvick vill ändra på.
– Hela stallet är otroligt taggade inför helgen efter förra tävlingens succé med seger och depåstoppsrekord! Siktet är absolut inställt på att ta över ledningen i teammästerskapet inför sommaruppehållet, säger Kvick.

På fredag körs en testdag inför helgens tävling, följ allt vad som händer på https://www.flashengineering.se!

Senaste nytt