Richard Göransson näst snabbast i Falkenberg

Postat av Johan Meissner kl 13:20

Göransson näst snabbast i Falkenberg

Richard Göransson drog upp tempot till kvalificeringen och kommer att starta tvåa i dagens tävling. Trots att en regnskur störde kvalet hindrade det inte Örebro-sonen från att vara snabbast i grundkvalet och sedan näst snabbast i Super Pole.
– Jag är mycket nöjd! Vi var snabbast i det torra grundkvalet och sen fanns farten där också i Super Pole trots att det var blött. Nu gäller det bara att få de där däcken att hålla hela tävlingen, kommer att bli spännande, lovar Göransson.

Janne ”Flash” Nilsson kommer att starta från åttonde position efter att ha blivit hindrad på sina snabba varv innan regnet drog in över banan.
– Jag hade bilar i vägen på mina tre snabba varv innan regnet kom, det är konstigt att de inte kan flytta på sig när man har helljusen på. Men nu ska jag stå här och sura ett tag och äta skumbjörnar, sen blir det att bita ihop till racet, säger ”Flash”.

Dagens tävling börjar som vanligt 15.00.

1 Roger Eriksson SEAT Léon 50.215
2 Richard Göransson BMW 320si +0.612
3 Tomas Schie Chevrolet Lacetti +1.306

8 Janne ”Flash” Nilsson BMW 320si

Senaste nytt