Semesterfilm: ”Flash” instruerar Volvo-mekaniker

Postat av Johan Meissner kl 15:35

STCC har gått in i sommaruppehållet på sex veckor och nästa tävling körs på Gelleråsen den 16/17 augusti. Från och med fredag går även Flash Engineering på semester. För att fira den stundande semestern visar vi här en unik film från 2002 när Janne ”Flash” Nilsson gör en instruktionsvideo för Volvo-mekaniker.
– Jag är mycket stolt över filmen, den visar min expertis på ämnet bilar/verktyg/meka! Men tyvärr verkar de inte ha tagit efter den med tanke på hur det går för dem i STCC i år. Därför kör vi den en gång till, säger ”Flash”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LFKXceOB-ZY[/youtube]
Flash Engineering önskar trevlig sommar och vi ses igen på Gelleråsen i augusti! Hemsidan börjar uppdateras igen i vecka 33.

Senaste nytt