Flash Engineering återvänder starkare än någonsin

Postat av Johan Meissner kl 15:22
Richard Göransson

Flash Engineering och STCC beger sig in i slutspurten av årets mästerskap. Fyra tävlingar återstår och i helgen är Gelleråsen är platsen för den första tävlingen – en bana där Flash Engineering har vunnit de två senaste gångerna.
– Nu lägger vi i ytterligare en växel och ger oss in i slutspurten!

Det har gått mycket bra för oss på Gelleråsen innan, senast stod vi båda på pallen och siktet ligger på att göra om bravaden, säger Janne ”Flash” Nilsson.

Flash Engineerings stjärnförare Richard Göransson fightas om årets åtråvärda STCC-titel och ligger bara två poäng bakom ledande Fredrik Ekblom.
– Nu är det viktigare än någonsin att vara med i den absoluta toppen. Jag har en bra känsla inför helgen, sommaruppehållet har varit en perfekt uppladdning. Pallplats är det som gäller, utan tvekan, säger Göransson.

”Flash” kommer med ett nytt vapen i form av en splitter ny växellåda, en sådan som Göransson, Ekblom och Robin Rudholm använder sig av.
– Det ska bli spännande att tävla på samma villkor som dem. Jag ser verkligen fram emot att börja tävla igen på söndag, säger ”Flash”.

Senaste nytt