Flash Engineering inför ny träning inför Knutstorp

Postat av Johan Meissner kl 22:16

Flash Engineering är redo inför Knutstorp och den nionde deltävlingen av elva i årets STCC. Richard Göransson fortsätter kampen om mästerskapet med ärkerivalerna Fredrik Ekblom och Thed Björk.
– Det är bara att mosa på, det finns inga andra val! Jag har två Örebrokollegor som jagar mig, det finns ingen annan taktik än att åka ifrån dem, säger en bestämd Göransson.

Senast STCC besökte Knutstorp dominerade Göransson tävlingen totalt med pole position, ledning genom hela tävlingen och överlägsen seger.
– Jag trivs mycket bra på Knutstorp och visst känns det bra att vi har varit snabba på alla de banor som återstår nu i mästerskapet, menar Göransson.

Även Janne ”Flash” Nilsson är målmedveten inför helgens stundande tävling.
– Jag har en mycket bra känsla inför Knutstorp. Slutspelet är igång på allvar nu och vi siktar som vanligt på att ockupera två platser på pallen, säger ”Flash”.

Inför helgens tävling har hela Flash Engineering laddat upp med en helt ny träningmetod. Den dubbla STCC-mästaren ”Flash” var förtegen om metoden.
– Det här är något som bygger samman hela stallet ännu tightare! Investeringen i redskapen må vara kostsamma, men det vi får ut är extremt värdefullt för hela stallet, säger ”Flash”.

Se filmen från dagens shakedown, som dessutom visar bilder från den nya träningsmetoden!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ajLUE1GoxNs[/youtube]

Senaste nytt