Flash Engineering kvalsnabba trots problem

Postat av Johan Meissner kl 13:26

Flash Engineering-förarna Richard Göransson och Janne ”Flash” Nilsson kämpade hårt under dagens kvalificering på Gelleråsen. Göransson plockade sjätte plats på startuppställningen medan ”Flash” plockade nionde.
– Sjätte plats är okej, men vi hade lite problem. Vi upptäckte att en givare till gasen hade hängt sig, så jag fick bara 80% gas. Alla de superlätta framhjulsdrivna bilarna står framför oss, men det är en lång tävling och jag kommer kämpa hårt som vanligt, säger Göransson.

”Flash” missade Super Pole med minsta möjliga marginal, ynka tre tusendelar. Under morgontestet hade ”Flash” problem med en stötdämpare, något som påverkade kvalificeringen.
– Vi löste problemet, men vi hade behövt göra lite fler ändringar innan kvalet. Jag hade understyrt, men så är det ibland. Vi vet att farten finns där för tävlingen och jag ser verkligen fram emot den, säger ”Flash”.

Tävlingen börjar 15.00.

Resultat kvalificering Gelleråsen

1 Robert Dahlgren Volvo C30 1:06.517
2 Tommy Rustad Volvo C30 +0.140
3 Thed Björk Honda Accord +0.610

6 Richard Göransson BMW 320si +0.904
9 Jan ”Flash” Nilsson BMW 320si

Senaste nytt