Från krasch till succé för Prins Carl Philip i Norge!

Postat av Johan Meissner kl 12:33

Inför gårdagens Carrera Cup Scandinavia-tävling på Våler-banan i Norge gjorde Prins Carl Philip sitt bästa kval någonsin. Dessvärre slutade tävlingen på första varvet när han blev påkörd två gånger av andra förare. I dagens tävling blev det revansch när Flash Engineering-föraren körde upp sig från sista leden på startuppställningen till tolfte plats.
– Det roligaste jag gjort någonsin, jag är mycket nöjd, sa en lycklig Prins Carl Philip efter tävlingen.

Tio bilar passerades under tävlingens gång och tre friska poäng bärgades till mästerskapet. Prins Carl Philip höll ett riktigt högt tempo och hans snabbaste varv var bara 1,7 sekunder från tävlingens totalt sett snabbaste varv.
– Prins Carl Philip har gjort mycket stora framsteg i helgen! Det är kul att se det hårda arbetet ge resultat, säger Prins Carl Philips mentor Janne ”Flash” Nilsson.

Senaste nytt