Mästarens nya guldkläder

Postat av Johan Meissner kl 16:21

Richard Göransson har krönts ny STCC-mästare!
Inför sista tävlingen firar mästaren sin tredje titel med en guldoverall.
– När jag började köra STCC 2003 hade jag en dröm att bli den mest framgångsrika föraren genom tiderna. Nu har jag lyckats och firar det med en guldoverall och en guldhjälm på Mantorp, säger Göransson.

Även att Göranssons guld är säkrat så ligger siktet på seger i finalen och seger i teammästerskapet för Flash Engineering.
– Mantorp är min favoritbana och jag brukar vinna där minst en gång varje säsong. Siktet är satt på att avsluta säsongen med ännu en seger och att vi behåller teammästerskapstiteln, säger Göransson.

Flash Engineering ligger sju poäng bakom WestCoast Racing. Under de senaste tävlingarna har Flash Engineering plockat in stort på ärkekonkurrenten.
– Vi vann teammästerskapet förra året och vår ambition är självklart inte sämre i år. Sju poäng är ett stort avstånd och WestCoast Racing är mycket duktiga, men jag och Göransson ska köra från dem på Mantorp, avslutar Janne ”Flash” Nilsson.

Senaste nytt