Thomas Johansson plockar årets andra titel!

Postat av Johan Meissner kl 12:32

Thomas Johanssons segertåg fortsätter! I helgen säkrade han SSK-titeln för Superkart på Gelleråsen i Värmland. Johansson vann helgens båda tävlingar överlägset och var mer än nöjd över sin säsongsavslutning.
– Det finns bara ett ord för den här säsongen – sanslös! 2008 har varit det bästa året någonsin i min racingkarriär, jublar Johansson.

Statistiken är glasklar. I år har Johansson plockat SM-guld, SSK-guld, tio segrar, varav sju på rad, tio pole positions och plockat poäng 30 tävlingar i rad.
– Underbart! Innan säsongen hade jag som drömmål att plocka tio segrar och känslan var fantastisk när jag mötte målflaggan i den sista tävlingen för året, säger Johansson.

Efter sina framgångar i år har Johansson blivit inbjuden att köra finaler i både Frankrike och England.
– Visst är man sugen! Men vi har fokus på en annan final inom familjen, sista oktober blir det bröllop, säger Johansson med ett leende.

Däremot kan det bli körning utomlands nästa år. Johansson sneglar på europamästerskapet för Superkart.
– Vi får se, det är många pusselbitar som ska ihop först och kalendern får inte krocka med mina övriga aktiviteter i Sverige. Men visst vore det jättekul att ta sig an motståndet i Europa när man vunnit allt i Sverige, avslutar Johansson.

Senaste nytt