Film: Porsche Motorsport-gala

Postat av Johan Meissner kl 21:20

[youtube]http://se.youtube.com/watch?v=CFoTUd6YVeU[/youtube]

Carrera Cup Scandinavia, som Flash Engineering driver, var representerade under Porsche Motorsport Night-galan i Weissach, Tyskland, i helgen där priser delades ut till topp tre ur alla Carrera Cup-mästerskap runt om i världen.
– Jättekul! En skön avslutning på ett mycket framgångsrikt år, säger den regerande  Carrera Cup Scandinavia-mästaren Jocke Mangs.

Mangs var på plats tillsammans med andraplacerade Stefan Söderberg och tredjeplacerade Cralle Lindholm. Med på plats var även Porsche Sveriges VD Bosse Janson, marknadschef Fredrik Högberg, Carrera Cup-debutanten och Flash Engineering-föraren Prins Carl Philip och Carrera Cup Scandinavia-generalen Thomas Johansson.

Carrera Cup Scandinavia uppmärksammades på fler sätt än de tre värdiga medaljörerna Mangs, Söderberg och Lindholm: Under 2008 var det bara Carrera Cup Italien och Tyskland som hade större startfält än Carrera Cup Scandinavia.
– En fantastisk avslutning på en underbar säsong! I år har vi haft ett rekordstort startfält, en rafflande fight om titeln som varade ända till finalen och ett stort antal väldigt duktiga team och förare. Arbetet inför 2009 känns mycket roligt med tanke på att vi ser ut att gå mot en ännu starkare säsong, säger Carrera Cup Scandinavia-generalen Thomas Johansson.

På Porsche Motorsport Night-galan var över 700 personer på plats från alla olika Porsche-mästerskap runt om i världen.

Senaste nytt