HiQ fortsätter framgångsrikt samarbete

Postat av Johan Meissner kl 13:36

pl_flash_013

HiQ och mästarteamet Flash Engineering, som drivs av legendariske stallägaren och dubbla STCC-mästaren Jan ”Flash” Nilsson, fortsätter det framgångsrika samarbetet. För säsongen 2009  är HiQ branschexklusiv partner för Flash Engineering – Sveriges mest framgångsrika racingteam med seger i STCC 2008.

– Samarbetet 2008 med Flash blev en succé – sportsligt med seger i STCC och internt för HiQ med lyckade arrangemang på temat ”säker bilkörning”. HiQs sponsorsamarbeten ska ha en tydlig affärs- och värderingsmässig koppling. Flash Engineering står för snabbhet, högteknologi, laganda och en stark vilja att vinna – viktiga värderingar för HiQ som bolag.  Inom ramen för samarbetet kommer vi att fortsätta att skräddarsy arrangemang såsom ”HiQ Safety Driving Clinic”. Dessutom ser jag fram emot fler vinster från Team Flash Engineering under säsongen 2009, säger Lars Stugemo, VD och koncernchef på HiQ.

– Det känns mycket bra att HiQ fortsätter som partner. HiQ har ett genuint engagemang, vilket är en förutsättning för ett lyckat samarbete. Även i år är målsättningen att vinna STCC – antingen med mig själv bakom ratten eller med vår nya förare. Vi på Flash Engineering fortsätter vårt kontinuerliga miljöarbete och det är fantastiskt roligt att vi kan vara med att utveckla STCC till en av världens ledande racingserier mycket tack vare tydligt miljöfokus, avslutar Jan ”Flash” Nilsson.

Senaste nytt