Toppingenjören Toby Phillips förlänger samarbete

Postat av Johan Meissner kl 11:09

me_flashrace002

Den erfarne raceingenjören Toby Phillips inleder sitt tredje år med Flash Engineering under 2009. Phillips kommer att ha huvudansvar över Thed Björks bil under årets STCC-säsong.
– Det känns utmärkt att fortsätta med Flash Engineering och jag trivs väldigt bra! Teamet är otroligt motiverade inför årets säsong, det är svårt att märka att vi är regerande mästare. Thed tillsammans med ”Flash” är en mycket stark kombination för att försvara förartiteln och ta tillbaka teamtiteln, säger Toby Phillips.

Förra året tog Toby Phillips Flash Engineering till seger i förarmästerskapet och hjälpte dessutom Prins Carl Philip i Carrera Cup. I år är siktet satt på nya framgångar med Flash Engineerings nya stjärnförare Thed Björk.
– Det känns riktigt bra att få arbeta med en professionell raceingenjör som är väl inarbetad i bilarna som vi tävlar med! Jag känner redan nu att jag kommer att trivas bra med honom, säger Thed Björk.

Phillips gjorde sitt första år med Flash Engineering 2001 för att sedan återvända till stallet inför säsongen 2008.
– Vi är mycket glada över att Phillips fortsätter med oss. Han passar bra i teamet som person och är oerhört kompetent i sitt arbete, två minst lika viktiga faktorer, säger teamchef Johan Kvick.

Samarbetet mellan Toby Phillips och Flash Engineering sträcker sig över tre år och Janne ”Flash” Nilsson ser fram emot den stundande säsongen.
– Toby är en viktig grundsten i Flash Engineering och vi har bra ordning på temet nu! Jag längtar verkligen efter vårtesterna, säger ”Flash”.

Senaste nytt