Flash Engineering officell återförsäljare för Porsche Motorsport

Postat av Johan Meissner kl 08:43

roger

Porsche Sverige utökar samarbetet med Flash Engineering. Det Karlstad-baserade företaget blir officiell återförsäljare för Porsche Motorsport i Sverige.
– Det känns hedrande och mycket motiverande att de har valt oss, säger Roger Axelsson, reservdelsansvarig hos Flash Engineering.

Porsche Sveriges VD Bosse Janson är mycket nöjd över det nya samarbetet.
– Det känns tryggt att lägga det här ansvaret i händerna på Flash Engineering. De har all kunskap och infrastruktur för att sköta det framgångsrikt, säger Bosse Janson.

Flash Engineering har ett omfattande lager med delar till Porsches motorsportsmodeller.
– Vår ambition är att föra en nära dialog med våra kunder för att kunna ge god service och ha snabba leveranstider, säger Roger Axelsson.

Flash Engineering tog över driften av Carrera Cup Scandinavia inför säsongen 2006 och har sedan dess ett nära samarbete med Porsche Motorsport i Weissach, Tyskland.
– Vårt fördjupade samarbete med Porsche Motorsport gör att vi kan arbeta effektivare med både serien och reservdelshanteringen. Det känns mycket givande, säger Roger Axelsson.

Flash Engineerings skapare Jan “Flash” Nilsson är glad över det fördjupade samarbetet med Porsche Motorsport och spånar inför framtiden.
– Jag är glad och stolt över mina medarbetare som via sitt proffsiga sätt att arbeta har gett Flash Engineering möjligheten att jobba närmare Porsche Motorsport i Tyskland och kunder i Sverige, säger “Flash”.

– Man skulle tro att vi lutar oss tillbaka när vi har blivit världens största Carrera Cup-mästerskap. Men vi blickar framåt och även om det är svårt att veta när eller ens om det kommer att ske, så ser våra framtidsprojekt ut så här:

1. Carrera Cup On Ice?
2. Starta ett Supercup team och spöa alla på F1-helgerna?
3. Starta Carrera Cup i ett annat land?
4. Sända Carrera Cup via webb-tv eller i mobiltelefon?
5. Fler idéer som säkert kommer i eftermiddag?

Stay tuned!

Senaste nytt