Flash Engineering laddar upp med hemliga tester!

Postat av Johan Meissner kl 22:06

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fFNHIwsbWOk[/youtube]

Nära nollan och snö i luften gav inte de bästa förutsättningarna för test. Ändå körde Flash Engineering-förarna Thed Björk, Jan ”Flash” Nilsson och Prins Carl Philip test på Mantorp Park idag. Säsongspremiären är mindre än två veckor borta och nerverna börjar göra sig påminda.

– Lika kall som dagen idag, kommer premiären att vara het! menar Thed Björk.

Ett officiellt STCC-test och ett officiellt Carrera Cup-test återstår innan säsongspremiären på Mantorp Park den 1/2 maj. Men Flash Engineering laddar upp med egna tester utöver dessa.

– Nu är det dags att kasta av sig handskarna! Vi kommer att köra ett antal egna tester på hemliga platser innan premiären drar igång för att skaffa oss det där lilla extra, säger Jan ”Flash” Nilsson hemlighetsfullt.

Till skillnad mot tidigare säsonger så valde Flash Engineering bort försäsongstester utomlands.

– Vi har haft oerhörd tur med vädret och vi har fått mycket ur testerna här hemma i Sverige! I och med de nya Yokohama-däcken så är varje testkilometer extremt viktiga och vi lär oss något nytt varje dag, säger stallchef Johan Kvick.

Senaste nytt