Pallplats och poängskörd för Flash Engineering

Postat av Johan Meissner kl 13:50

flashpall

Flash Engineering-förarna Thed Björk och Jan ”Flash” Nilsson körde upp sig snyggt i dagens första tävling på Gelleråsen. ”Flash” säkrade tredjeplatsen och Björk bara en meter bakom på fjärde plats.
– Hade jag haft ett varv till så hade jag tagit mig förbi Engström. Men jag är glad över resultatet, bilen var riktigt snabb i tävlingen, säger ”Flash”.

”Flash” gjorde ännu en fantomstart från åttonde plats och var trea redan efter två kurvor.
– Jag gjorde en bra start, säkert på gränsen! Men tävlingen flöt på bra och som jag sa innan tävlingen så behöver man hålla sig i topp fem för att vinna mästerskapet, säger ”Flash”.

Björk tappade några platser i starten men började sedan jobba sig upp. Efter att ha kämpat sig förbi Mattias Andersson så var han med två varv kvar av tävlingen precis bakom stallkollega ”Flash”.
– Starten var riktigt rörig och jag tappade någon plats. Men sedan kom jag ikapp dem framför och precis som ”Flash” säger så hade vi nog båda tagit oss förbi Engström om vi hade något varv till, säger Björk.

Då startuppställningen till andra tävlingen avgörs genom vändning av topp åtta så kommer Björk att starta femma och ”Flash” sexa.

1 Robin Rudholm BMW 320si 17 varv
2 Tomas Engström Honda Accord +10.088
3 Jan ”Flash” Nilsson BMW 320si +10.521
4 Thed Björk BMW 320si +10.682

Senaste nytt