Flash: ”Göransson ska bli tvåa till 31 segrar också”

Postat av Johan Meissner kl 14:17

flash1

Ett ordkrig har startat mellan Jan ”Flash” Nilsson och Richard Göransson. Den tidigare Flash Engineering-föraren, med 29 segrar, menar att han ska slå ”Flash” segerrekord i STCC på 30 segrar.
– Göransson blir tvåa till 30 segrar och han kommer att bli tvåa till 31 segrar också, säger ”Flash”.

I helgen körs den sjunde och åttonde STCC-deltävlingen på Knutstorp, en bana som ”Flash” trivs på och har plockat många segrar på.
– Jag trivs bra på Knutstorp och jag trivs ännu bättre där efter testet vi gjorde i förra veckan. Det kommer att gå undan, menar ”Flash”.

I ett pressmeddelande säger Göransson att ”Flash” borde vara orolig över att åka till Knutstorp.
– Den dag Göransson gör mig orolig är inte kommen, det kan jag lova, säger ”Flash”.

Efter en strulig helg i Göteborg ligger ”Flash” åtta i mästerskapet, men bara fyra poäng bakom Göransson.
– Jag ska klättra i mästerskapet efter Knutstorp! Göransson får ta i för att inte åka bakåt och det är inte bara mig han ska se upp för. Hittills i år har han ju inte ens lyckats vara snabbare än sin teamkompis Rudholm, säger ”Flash”.

Årets STCC har varit fylld av hård racing med mycket plåtkontakt, något som ”Flash” tror kommer att fortsätta på Knutstorp.
– Det tror jag, Rudholm får se upp så han inte får teamkompis Göransson i sidan, som i Göteborg, säger ”Flash” med ett leende.

Siktet för ”Flash” till resten av säsongen är att återuppta stilen från de två första tävlingarna där han plockade två pallplatser.
– Jag åker till Knutstorp för att vinna, jag trodde jag skulle göra det i Göteborg men blev bortdömd och fick hela helgen förstörd. Det ska inte kunna hända två gånger, säger ”Flash”.

Senaste nytt