Flash Engineering redo för Norge efter tvådagarstest

Postat av Johan Meissner kl 20:29

flash

Flash Engineering-stjärnorna Thed Björk och Jan ”Flash” Nilsson är redo för tävlingen i grannlandet Norge efter ett intenstivt tvådagarstest på Våler-banan.
–Jag är extremt nöjd med bilen nu! Så här bra har jag inte trivts med bilen sedan jag började köra BMW 2005, vi kan inte få ett bättre utgångsläge än detta, säger ”Flash”.

Testdagarna har fokuserats på arbete med dämpare och fjädrar där Björks ingenjör och stötdämparexpert Toby Phillips har haft en nyckelroll.
–Vi har ändrat bilen radikalt från förra tävlingen på Gelleråsen! Det har varit ett hårt arbete för alla i teamet som har gett ett gott resultat, säger Phillips.

Mästerskapsledande Björk körde över 100 varv på Våler-banan under testdagarna och klev ur bilen med ett leende.
–Vi har tre tävlingar kvar och varenda tusendel kommer vara extremt viktig. Nu har vi hittat klockrena inställningar och jag ser verkligen fram emot att få tävla med dem, säger Björk.

”Flash” och Björk jobbade intensivt tillsammans under testdagarna för att hitta de optimala inställningarna.
–Vår nyckel för att slå de andra i slutspelet av årets STCC är att vi arbetar väldigt bra ihop. Nu ska det vara slut på oflytet som har hindrat oss från att plocka hem teamsegrar, siktet för Våler är att plocka en Flash Engineering 1-2! säger ”Flash”.

Senaste nytt