Jan ”Flash” Nilsson förväntansfull inför Gelleråsen

Postat av Johan Meissner kl 16:31

STCC 2009 round 2

Jan ”Flash” Nilsson är förväntansfull inför helgens STCC-tävlingar på Gelleråsen efter att ha laddat upp med semester och ett extratest.
– Testet gick väldigt bra och vi hittade en bra balans i bilen! Jag är väldigt sugen på att ge mig in i tätstriden igen, säger ”Flash”.

Senast STCC tävlade på Gelleråsen blev ”Flash” trea i första tävlingen men sjua i den andra efter att ha blivit avknuffad.
– Gelleråsen har varit något av en otursbana för mig. Jag har brutit i ledning, blivit påkörd av bilar som studsat in mig från en annan incident, blivit avknuffad och bråkat med Colciago och en massa mer, säger ”Flash”.

Men i helgen ska det bli annorlunda menar den dubbla STCC-mästaren.
– I helgen ska oturssviten brytas! Jag trivs väldigt bra med inställningarna som vi har hittat och jag är riktigt körsugen efter sommaruppehållet, säger ”Flash”.

STCC har varit inne i sommaruppehållet i snart fyra veckor, en tid då ”Flash” har laddat batterierna med gokart, jetski och hockey.
– Jag har kört massvis med gokart, jetski och varit med min son på Hockeyträning. Batterierna är laddade och jag är redo! säger ”Flash”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dBg5uqZsHJM[/youtube]

Senaste nytt