Flash: ”Jag åker hellre ambulans än blir tvåa”

Postat av Johan Meissner kl 10:32

Racehelg 8 Knutstorp

Två mästerskapstitlar står på spel i helgens STCC-final på Mantorp Park. Jan ”Flash” Nilsson är mer än redo.
–Vi ska ta hem titlarna, jag åker hellre ambulans än blir tvåa, säger Jan ”Flash” Nilsson.

I år har ”Flash” gjort sin bästa säsong på fem år, med två segrar och tre pallplatser.
–Jag har hittat tillbaka till min speed och min segerkänsla. Min bästa säsong på fem år ska även bli Thed Björks och Flash Engineerings bästa någonsin, säger ”Flash”.

På lördag väntar en stenhård fight om de båda titlarna, något som ”Flash” är mer än redo för.
–Jag har sett fram emot finalen enormt mycket ända sedan Tommy Rustad körde av mig och sedan Robert Dahlgren körde av Björk på Knutstorp. Där snackar vi tändvätska, säger ”Flash”.

Även att det är så mycket som står på spel inför helgen så är ”Flash” fylld med lugn.
–Vi har medflyt nu och det känns mycket bra. Vi har redan förberett en stor del av arbetet inför 2010, bland annat så har vi skrivit ett avtal med en ny aktiv partner som kommer att vara med på finalen. Sådant stärker alla i teamet, ger extra fokus och arbetsro, säger ”Flash”.

Sist men inte minst så åker hela Flash Engineering, samarbetspartners och Carrera Cup-gänget vidare till avslutningsfesten på Vadstena Klosterhotell. Med champagne, fyrverkeri, shower och uppträdande ska det firas till solen går upp.
–Det ska bli vår livs roligaste helg, lovar ”Flash”.

Senaste nytt